Subota, 22/04 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
22/04Hofenhajm vs KelnUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
19/04/2023 23:52
Domaćin je ponovo u formi sa starta sezone i u odličnom raspoloženju čeka Jarčeve. Meč u Sinshajmu igra se u subotu u 15.30.
Hofenhajm

Hof je uspeo da pronađe formu u poslednjem trenutku. Tim iz Sinshajma je dotakao dno, bio je pre četiri kola, nakon poraza u Frajburgu, na poslednjem mestu na tabeli i pretila mu je selidba u Cvajtu, u kojoj nisu bili od trenutka kada su postali bundesligaši. To kao da ih je prenulo, novi trener je pohvatao konce i Hof je krenuo sa pobedama. Pobeđeni su u nizu Herta, Verder i Šalke, a onda su prošle subote doneli i bod sa Alijanc arene igrajući 1:1 sa desetostrukim uzastopnim šampionom Bajernom u Minhenu. Treba samo podsetiti da su pre ovofg niza imali osam uzastopnih poraza, i samo jedan osvojen bod u drugom delu sezone. Opstanak još uvek nije obezbeđen, na dnu je velika gužva a Hof ima samo tri boda više od prvog tima ispod crte, a to su u ovom trenutku 16. Štutgart i 17. Šalke.

Keln

Za Jarčeve ovo neće biti uspešna sezona, ali je najbitnije da ne dođu u situaciju da se bore za opstanak. Prošle godine su izborili plasman u Ligu konferencija, činilo se da to mogu i sada, ali je četa trenera Baumgartera imala mnogo propusta. Keln je nanizao šest mečeva bez pobede od sredine februara do početka aprila. Sada iza sebe imaju tri meča bez poraza sa dva remija i jednom pobedom. Zanimljivo je da su oba nerešena rezultata ostvarili na svom Rajn Nekar Energiju, protivMenhengladbaha i Majnca, a da su slavili u Augzburgu na teškom gostovanju. Jarčevi zauzimaju 11. mesto sa solidnih osam bodova više od prvog tima u zoni ispadanja i ne bi smeli da ispuste toliku prednost u preostalih šest rundi.

Predlog

U prvom delu sezone meč u Kelnu završen je bez pobednika, bilo je 1:1. U ovom momentu je Hofenhajm u mnogo boljoj formi, a i bodovi su mu potrebniji i sve nam govori da su domaćini bliži trijumfu. Međutim tako je bilo i sa Augzburgom pa je Keln lako odneo bodove sa tog gostovanja. Zato ćemo izbeći konačan ishod i predložiti golove na domaćina, a verujemo da će ih Hofenhajm postići barem dva.  Za T12+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.09.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.