Subota, 22/04 - Fudbal, Engleska, Liga 1
22/04Bolton Vonderers vs Shrewsbury TownUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
9 / 10 Ulog
20/04/2023 00:12
Domaćin se žestoko bori da uhvati poslednje mesto u vozu koji vodi u baraž. Za goste se prvenstvo već sada može okončati. Meč engleske Lige 1 igra se u subotu u 16 časova.
Bolton

Trotersi su nekada bili tim koji je igrao u evropksim kupovima, sećamo se i njihovog trijumfa nad Crvenom zvezdom pre nekih petnaestak godina, ali su sada klub iz treće lige i grčevito se bore makar za šansu da se vrate u Čempionšip. Bolton je, četiri kola pre kraja regularnog dela sezone, na šestom mestu, poslednjem koje vodi u baraž, ali sa istim brojem bodova kao još jedan engleski velikan Derbi Kaunti, koji je ispod njih. Prednost Boltona je to što imaju jedan zaostali meč, a to bi moglo da bude presudno na kraju za ulazak u doigravanje. U Čempionšip direktno idu dve prvoplasirane ekipe, a Bolton ne može ni do trećeg, ni do četvrtog mesta. Mogli bi da ugroze Piterboro, koji ima samo bod više, ali i utakmiu više od njih. Do kraja sezone Vonderersi igrasu sa Šruzberijem, Akringtonom i Flitvudom na svom terenu, a jedino će gostovati Bristol Roversima u posednjem kolu. Mora se priznati da je ovo idealan raspored.

Šruzberi

Ekipa Šruzberija je katastrofalno otvorila sezonu i ređala sve same poraze. Mnogi su ih etiketirali kao glavnog kandidata za selidbu u Ligu 2, ali je ovaj žilavi klub uspeo da u sredini sezone veže nekoliko odličnih serija rezultata i relativno mirno čeka kraj sezone. Nalaze se na 12. mestu sa 56 osvojenih bodova, ne mogu mnogo napred ali ni nazad, pa mogu da igraju za svoju dušu. Nisu se baš istakli od trenutka kada su obezbedili igranje u trećoj ligi i za narednu sezonu, pa su u poslednjih šest utakmica osvojili samo jedan bod. Remizirali su sa Portsumtom, a gubili od Ipsviča, Čarltona i Barnslija na strani, te u poslednjem kolu od Plimuta u Šruzberiju. Mora se priznati da su rivali bili sve timovi iz vrha tabele, poput dve prvoplasirane ekipe Plimuta i Ipsviča, ali se očekivao neki bod više na kontu Šruzberija.

Predlog

Nemamo dielmu da bodovi ostaju u Boltonu koji ne sme da propusti prriliku da se učvrsti na mestu koje vodi u plej-of. Vonderersi će biti peti ili šesti, realnije peti, pa će za rivala u polufinalu imati verovatno Barnsli, koji bi trebalo da bude četvrti. Ipak, treba prvo skočiti pa reći hop, a za početak je duel sa nezainteresovanim Šruzberijem od koga su poraženi u decembru sa 3:2. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a za T12+ kvota je 1.85 u kaldionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.