Subota, 22/04 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
22/04Lester Siti vs Vulverhempton1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
21/04/2023 08:08
U subotu je fantastična ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Lestera i Vulvsa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova.
Lester

Utisak je da oni oni najveći pesimisti nisu mogli da pretpostave da će fudbaleri Lestera pružati ovako loše partije u ovogodišnjem izdanju engleske Premijer lige.
Naime, nekadašnji šampion Engleske se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli i kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da popularne Lisice naredne sezone gledamo u nižem rangu.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Mančester Sitija, a taj duel je završen rezultatom 3:1.

Vulvs

Fudbaleri Vulverhemptona igraju sjajno u poslednje vreme, i ako je i bilo neke dileme, sada je više nema, pošto ćemo popularne Vukove i naredne sezone gledati u društvu najboljih.
U prošlom kolu su izabranici Đulijena Lopategija koji radi sjajan posao u ovom klubu, slavili na svom terenu protiv Brentforda, a taj meč je završen rezultatom 2:0.
I pre toga su Vukovi odigrali jedan odličan meč, pošto su takođe na svom stadionu savladali favorizovani Čelsi, rezultatom 1:0.

Naš predlog

Iako Vulvsi igraju sjajno u poslednje vreme, bodovi su daleko potrebniji domaćinu koji se grčevito bori za opstanak, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.