Subota, 22/04 - Fudbal, Italija, Serija A
22/04Lacio vs Torino1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
21/04/2023 08:13
Italijanska Serija A se polako ali sigurno bliži svom kraju, a za vas smo ovog puta pripremili meč između Lacija i Torina. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Lacio

Fudbaleri Lacija ove sezone igraju na jednom veoma visokom nivou, što nam najbolje potvrđuje i podatak da se ova ekipa trenutno nalazi na odličnom drugom mestu na tabeli, pa kako sada stvari stoje sva je prilika da ćemo Rimljane nakon jedne godine pauze, ponovo gledati u Ligi šampiona, što svakako i jeste bio primarni cilj.
U prošlom kolu su Sergej Milinković-Savić i drugari odigrali još jedan sjajan meč na gostovanju kod Specije, a taj duel u Liguriji završen je ubedjlivom pobedom Lacijala od 3:0.

Torino

Sigurno je da smo dosta više očekivali od Torina kada je u pitanju ovogodišnje izdanja italijanske Serije A, a u ovom trenutku se popularni Bikovi nalaze na jedanaestom mestu na tabeli, pa je izvesno da ovaj klub ni sledeće sezone nećemo gledati u nekom od evropskih takmičenja.
Dugo iz uprave ovog kluba najavljaju napad na Evropu, međutim, iz godine u godinu Torino ne uspeva da ostvari svoj primarni cilj.
U prošlom kolu su Bikovi odigrali samo 1:1 na svom terenu protiv Salernitane, što je bio deveti remi u sezoni.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Lacijali dosta lakše nego što se očekuje doći do sva tri boda na ovom susretu, pa je topla preporuka igra na pobedu domaćina za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.