Nedelja, 23/04 - Fudbal, Francuska, Liga 1
23/04Nica vs Klermon1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
21/04/2023 16:19
U nedelju nas širom Evrope očekuje dosta interesantnih susreta, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Nice i Klermona. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova.
Nica

Nažalost, fudbaleri Nice su u četvrtak eliminisani iz četvrtfinala Lige konferencija, i to nakon što su na domaćem terenu nakon produžetaka poraženi od Bazela.
Što se tiče francuskog šampionata, evidentno je da tim sa Azurne obale u poslednje vreme ima baš dosta problema.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Bresta, kada je bilo 1:0, što je u ovom trenutku dovoljno za deveto mesto na tabeli.

Klermon

Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da svi navijači Klermona imaju dosta razloga za zadovoljstvo, pošto se njihova omiljena ekipa u ovom trenutku nalazi na jedanaestom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje ovaj tim ćemo i naredne sezone gledaati u društvu najboljih, što ruku na srce i jeste bio primarni cilj.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa slavila na svom terenu protiv Anžea, kada je bilo 2:1, što je interesantno bio treći vezani trijumf za Klermon.

Naš predlog

Iako Klermon igra zaista sjajno u poslednje vreme, mišljenja smo da je vreme za jedan trijumf Nice posle baš dosta vremena, pa vam hrabro preoručujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.