Nedelja, 23/04 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
23/04Bajer Leverkuzen vs RB LajpcigDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
21/04/2023 16:49
U nedelju je veoma bogata ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali susret između Leverkuzena i Lajpciga. Početak meča između ova dva tima je zakazan za 17 časova i 30 minuta.
Leverkuzen

Fudbaleri Leverkuzena igraju zaista sjajno od kako je na klupu ovog tima seo Ćabi Alonso, a to se najbolje videlo u revanš meču četvrtfinala Liga Evrope, i trijumfa nad Sent Žilom, čime se nemački predstavnik plasirao u polufinale gde će odmeriti snage sa Romom.
Što se tiče prvenstva, u prošlom kolu su popularni Farmaceuti prekinuli seriju pobeda, pa su na gostovanju kod Volfsburga odigrali meč bez pobednika, ali i bez golova, i u ovom trenutku se Leverkuzen nalazi na šestom mestu na tabeli.

Lajpcig

Kako sada stvari stoje utisak je da će se Lajpcig možda i do poslednjeg kola boriti za mesto koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona.
Naime, u ovom trenutku se Bikovi nalaze na poziciji broj četiri, koja je ujedno i poslednja koja na kraju prvenstva donosi plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
U prošlom kolu su izabranici Marka Rozea ostvarili veoma važan trijumf na svom terenu protiv Augsburga, a taj meč nam je doneo čak pet golova, pošto je na kraju bilo 3:2.

Naš predlog

Iako je po našem mišljenju Leverkuzen favorit na ovom susretu, mišljenja smo da je daleko sigurnija varijanta da će i jedna i druga ekipa postići makar po jedan pogodak na ovom susretu, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.