Ponedeljak, 24/04 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
24/04Utrecht U23 vs Jong AjaxUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 1.50
9 / 10 Ulog
22/04/2023 10:45
Za ponedeljak su obično ostavljeni dueli mladih timova holandskih prvoligaša. Jong Utreht dočekuje odgovarajući tim Ajaksa od 20 časova u Erstediviziji.
Jong Utreht

Ekipa iz Utrehta se nalazi na poslednjem mestu u Erstediviziji i nikako ne mže da bude zadovoljna učinkom od sam 23 boda u dosadašnjem delu sezone. Prvi tim ispred njih ima čak devet bodova više i mali su izgledi da Jong Utreht uopšte prepusti \'\'fenjer\'\' nekom drugom. U prethondih osam kola zabeležili su čak sedam poraza, a slavili su samo u duelu sa Top Oss u poslednjem meču odigranom na svom terenu. Upravo bi ta utakmica mogla da znači nadu za ovaj tim jer su tada pokazali dobru igru i čak četiri puta zatresli mrežu rivala. Do sada imaju samo 6 pobeda, samo dve su ostvarili na strani, do su sa gostovanja doneli ukupno samo 8 bodova.

Jong Ajaks

Za razliku od svog rivala Jong Ajaks je u dobroj formi i znatno je popravio utisak koji nije bio na nekom nivou do skoro. Mladi fudbeleri amsterdamskih Kopljanika imaju iza sebe tri vezana trijumfa sa veliki brojem datih golova. Istina, dosta su ih i primali, ali je i to draž kada igraju mlade ekipe jer nemaju imperativ rezultata. Jong Ajaks je pobedio Dordreht Telstar i Jong PSV, a na ta tri meča postigli su 12 golova. Pre toga nisu uspeli da zatresu mrežu Almerea, ali su zato dali pola tuceta golova u Bredi. Prošlog ponedeljka oni koji su se odlučili da pogledaju holandski derbi mladih timova Ajaksa i PSV sigurno se nisu pokajali. Videli su pobedu Kopljanika i čak devet golova, meč je okončan rezultatom 5:4 za domaćina u tom duelu.

Predlog

Svakako je Jong Ajaks u boljoj formi i favorit je u Utrehtu. Oni mogu d poprave svoj plasman do kraja sezone, trenutno su na 15. mestu, a pobeda u Utrehtu ih vodi na 13. poziciju. Najvažnije je da se pojave novi fudbaleri koji će u doglednom roku poneti dres prvog tima i sve je podređeno tome. Naš predlog je gost daje dva gola sa koeficijentom 1.69 u kladionici Merdiianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.