Ponedeljak, 24/04 - Fudbal, Rumunija, Liga I
24/04Univ. Cluj vs Mioveni1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
22/04/2023 10:57
Gosti će,sada nema nikakve sumnje, naredne sezone igrati u niđem rangu. Za domaćina nade ima. Utakmica plej-auta u Rumuniji igra se u ponedeljak u 16.30.
Univerzitatea Kluž

Dok se ekipa Kluža ponovo bori da zadrži titulu u svom vlasništu, drugi tim iz ovog grada, ekipa Univerzitatee grčevito se bori da izbegne ispadanje, ali i baraž. trenutno su u plej-ofu na 12. mestu, ono garantuje igranje u eliti i naredne sezone i to bez baraža. Međutim, padnu li za samo jednu poziciju čeka ih neizvestan baraž. U prethondom kolu ostvarili su pobedu na gostovanju kod Petrolula, tima koji je ispred njih na tabeli i ta tri boda dala su im prostora da nemaju veliki prititsak pred ovaj me Ipak, protiv Miovenija, najslabijeg tima u rumunskoj eiti, apsolutni su favoriti i sve osim pobede Univerzitatee bilo bi prava senzacija.

Mioveni

Još dok je trajao regularni deo sezone naziralo se da će Mioveni teško izbeći najgore i selidbu u drugu ligu. Oni su sada čvrsto zakovani za dno tabele, osvojili su ukupno svega 11 bodova i trebalobi da se desi čudo da se makar pomere sa poslednje pozicije. Ako nastave sa igrama kakve sada pružaju od toga nema ništa. Mioveni je vezao četiri poraza, čak pet ako računamo i poraz u kupu od Sepsija. Na četiri meča odigrana u plej.autu doživeli su isto toliko poraza, po dva na strani i na svom terenu, primili su osam a nisu postigli nijedan gol. U prošlom kolu Mioveni na svom terenu izgubio od Hermanštata sa 2:0, a istim rezultatom gubio je i u tri preostala meča.

Predlog

U regularnom delu sezone Univerzitatee je pobedila Mioveni u gostima, ali je zato u Klužu rezultat između ova dva tima bio nerešen. Sada je tim iz Kluža mnogo bliži pobedi, a i kvalitetniji je tim od Miovenija. Ova jedinica je fiks dana i predlažemo da odigrate na pobedu Univerzitatee sa koeficijentom koji u kladionici CircusBet iznosi 1.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.