Ponedeljak, 24/04 - Fudbal, Švedska, Alsvenska
24/04Malme vs Norčeping1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
24/04/2023 03:02
Švedsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Malmea i Norčepinga. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova i 10 minuta.
Malme

Fudbaleri Malmea imaju najviše moguće ambicije u ovogodišnjem izdanju švedskog šampionata, a nakon tri odigrana susreta se jedan od najtrofejnijih švedskih timova nalazi na deobi prvog mesta na tabeli sa maksimalnih devet osvojenih bodova.
Već u ovom kolu će Malme imati lepu priliku da se osami na prvoj poziciji, pošto su Heken i Kalmar već odigrali svoje mečeve.
Inače, u prošlom kolu je lider na tabeli slavio na gostovanju kod Geteborga, kada je bilo 0:1.

Norčeping

Što se tiče Norčepinga, ovaj tim je do sada čak trinaest puta osvajao švedski šampionat, a poslednji put je to bio slučaj 2015. godine.
Nakon toga ova ekipa nije postizala značajnije rezultate, a ovog puta će primarni cilj biti plasman na jedno od prva tri mesta, koja na kraju prvenstva donose igranje u kvalifikacijama za evropska takmičenja.
Do sada je Norčeping odigrao tri susreta i ostvario dva trijumfa i jedan remi, a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom terenu protiv Vernama, kada je bilo 2:1.

Naš predlog

Malme igra zaista sjajno na startu šampionata i mišljenja smo da će ova ekipa dosta lakše nego što se očekuje slaviti na ovom susretu pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.