Ponedeljak, 24/04 - Fudbal, Francuska, Liga 2
24/04Bordo vs Grenoble1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
24/04/2023 03:10
Još vrlo malo je ostalo do kraja regularnog toka Lige 1, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Bordoa i Grenobla. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Bordo

Fudbaleri Bordoa igraju dosta dobro ove sezone i još uvek ova ekipa drži apsolutno sve u svojim rukama kada je u pitanju povratak u najkvalitetniji rang francuskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se dojučerašnji prvoligaš nalazi na trećem mestu na tabeli Lige 2, uz dva boda manjka u odnosu na drugoplasirani Mec, koji ima i meč više.
Zanimljivo je da je upravo Mec u prošlom kolu naneo težak poraz Bordou, pošto je taj duel završen rezultatom 3:0.

Grenobl

I fudbaleri Grenobla pružaju poprilično dobre partije ove sezone, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na sedmom mestu na tabeli.
Nažalost, Grenobl neće doći u situaciju da se bori za plasman u najviši rang, ali to ne osporava da je ovaj tim odigrao ove sezone nekoliko zaista sjajnih mečeva.
U prošlom kolu je sedmoplasirani tim na tabeli doživeo poraz na svom terenu od Sent Etjena, a taj susret je završen rezultatom 0:2.

Naš predlog

Ukoliko želi da naredne sezone igra u najkvalitetnijem rangu francuskog fudbala Bordo prosto mora da slavi na ovom meču, a mišljenja smo da će se to i desiti pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.74.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.