Utorak, 25/04 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
25/04Vulverhempton vs Kristal Palas1X2tip: X
7 / 10 Ulog
24/04/2023 11:00
Posle jednog dosta teškog perioda oba tima su blizu luke spasa. Meč vanrednog kola engleske Premijer lige igra se u utorak u 20.30.
Vulverhempton

Vukovi su izgubili u Lesteru u subotu, i to posle preokreta. Bio je to krucijalan meč za Lisice, ali je bio važan i za Vulvse koji su mogli direktnog konkurenta da gurnu u ponor, a istvremeno pobegnu definitivno iz opasne zone. Ovako još nije gotovo sa brigama za Vulverhempton, mada je tim od dolaska trenera Đulena Lopetegija potpuno promenio fizionomiju i ostvario sasvim dobre rezultate. Do dolaska bivšeg španskog selektora ovaj tim je čak bio i na poslednjem mestu, a sada, šest kola pre kraja, nalaze se na 14. mestu sa šest bodova više od prvog tima ispod crte. Do kraja sezone dočekuju Palas, Vilu i Everton, a gostuju Brajtonu, Junajtedu i Arsenalu. Jasno je da su ključ opastanka utakmice na njihovom Molinjuu.

Kristal Palas

I Orlovi su tim koji se preporodio po promeni trenera. Patrik Vijera je imao predugu seriju bez pobede i uprava je morala da mu uruči otkaz bez obzira na činjenicu da je Francuz bio neko na koga je trebalo računati duže vreme. Palica je poverena preiskusnom Roju Hodžsonu, bivšem terenu Palasa i pokazalo se da je to pravi potez. Od dolaska Hodžsona Kristal Palas je  u četiri poslednja kola osvojio čak deset bodova i ostavio iza sebe veliki broj ekipa da se bore za opstanak. Posle tri uzastopna trijumfa nad timovima koji su direktni konkurenti, Lesterom, Lidsom i Sautemptonom, u subotu su Orlovi osvojili bod na svom terenu protiv još jednog davljenika, ekipe Evertona. Posle meča sa Vulvsima dočekuju Vest Hem, Bornmut i Forest, a gostovaće još Totenhemu i Fulamu, pa ispada da je odlazak u Vulverhempton poslednji put da napuštaju London u ovoj sezoni.

Predlog

Palas je pobedio Vulvse u jesenjem delu sezone sa 2:1. Gledajući raspored oba tima smatramo da im je važno da dobijaju utakmice na svom terenu i da neće imati nikakvih problema oko opstanka. Vulvsi imaju nešto teži raspored i za njih je zato ovaj meč bitiniji, s obzirom da su sakupili i tri boda mnaje od Palasa. Ipak, gosti su puni samopouzdanja i dolaze da ne izgube. Naš predlog je nerešen rezultat, a za x kvota je 3.30 u kladionici CircusBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.