Sreda, 26/04 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
26/04Notingem Forest vs Brajton Dupla šansatip: 1X
7 / 10 Ulog
24/04/2023 12:24
Šumari ovaj veoma važan meč dočekuju u jako lošem trenutku po njih. Brajton je emotivno i fizički ispražnjen posle polufinala FA kupa. Meč vanrednog kola igra se u sredu u 20.30.
Notingem Forest

Povratnik u englesku elitu mogao bi lako da se vrati u Čempionšip posle samo jedne sezone. Bio bi to težak udarac za klub koji je dva puta bio prvak Evrope, ali koji je pune dve decenije bio van elitnog ranga u Engleskoj. Mnogo novca uloženo je u tim ali se to nije vratilo adekvatnim rezultatima. Sada je Notingem ekipa koja je u najlošijoj formi, vezali su 11 utakmica bez pobede i iza sebe imaju četiri poraza u nizu. U subotu su odigrali dobar meč na Enfildu protiv Liverpula, dva puta su stizali prednost Redsa, ali su na kraju poraženi sa 3:2. Na svom Siti Graundu su pet utakmica bez pobede, uz tri remija i dva poraza. Povrede dosta remete planove treneru Stivenu Kuperu, ali on ima širok roster i morao bi da nađe dobitnu formulu.

Brajton

Sumnjamo da se Galebovima uopšte igra ova utakmica nakon onog napornog polufinalnog meča u FA kupu protiv Junajteda. Igralo se 120 minuta u kojima se nije zatresla mreža nijednog tima, pa su o pobedniku i finalisti najstarijeg fudbalskog takmičenja na svetu odlučivali penali. Oba tima su skoro perfektno pucala penale, prvih šest izvođača kod oba tima bila su sigurna, a onda je Soli marš promašio za Brajton, da bi tačku na pobedu i plasman u finale, gde ih čeka gradski rivl Siti, stavio Lindelof. Brajton se nadao ulasku u finale i prilici da se bori za svoj prvi trofej, a samim tim izbori i nastup u Evropi. Sada to moraju da pokušaju preko prvenstva, ali su malo izgubili korak, posebno posle poraza na Vajt Hart Lejnu od Totenhema. Sada im Pevci, poslednji tim u zoni plasmana u ebropske kupove, beži četiri boda, ali je velika šansa za Braton to što imaju dve zaostale utakmice. Videćemo mogu li momci renera De Zerbija da se ponovo usprave.

Predlog

Jasno je da je Brajton mnogo kvalitetniji tim od Notingem Foresta. Ipak, u Premijer ligi ne pobeđuje uvek bolji, a pogotovo u ovakvoj situaciji kada su domaćinu bodovi možda i presudni kada je opstanak u pitanju. Šumari moraju da igraju na pobedu, trenutno su na pretposlednjem mestu, ali samo sa bodom manje od prvog tima koji je iznad crte. Očekujemo da motiv bude presudan i da Forest ne izgubi od Galebova. Naš predlog je dupla šansa na domaćina, a za 1x kvota iznosi 2.35 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.