Sreda, 26/04 - Fudbal, Argentina, Primera
26/04Tigre vs Urakan1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
25/04/2023 01:27
Argentinsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Tigrea i Urakana. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 00:30h.
Tigre

Fudbaleri Tigrea su jako loše započeli ovaj šampionat, međutim kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve bolje partije.
Naime, na četiri poslednja meča predstavnik Argentine u Kopa Sudamerikani ne zna za poraz, a u tom periodu je petnaestoplasirani tim na tabeli ostvario dva trijumfa i isto toliko remija.
U prošlom kolu je Tigre remizirao na gostovanju kod Santa Fea, a taj meč je završen bez pogodaka.

Urakan

Što se tiče Urakana, primarni cilj ovog tima biće opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na 22. mestu na tabeli sa trinaest osvojenih bodova.
Za razliku od Tigrea koji pruža sve bolje partije kako prvenstvo odmiče, Urakan ima baš dosta problema, pa je ovaj tim na pet poslednjhi susreta samo jednom remizirao i doživeo čak četiri poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Argentinos Juniorsa, kada nije bilo golova.

Naš predlog

Mišljenja smo da će domaćin koji pruža sve bolje partije iskoristiti to što Urakan igra jako loše u poslednje vreme, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 2.40 u CircusBetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.