Sreda, 26/04 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
26/04Čelsi vs Brentford1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
26/04/2023 01:05
U sredu je veoma interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Čelsija i Brentforda. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Čelsi

Fudbaleri Čelsija igraju katastrofalno ove sezone i pored enormnih ulaganja, a to će nam najbolje potvrditi i tabela, pošto se u ovom trenutku Plavci nalaze na jedanaestom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je tim sa Stamford Bridža još jednom neprijatno iznenadio svoje navijače, pošto je ova ekipa na svom terenu poražena od Brajtona, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Inače, na pet poslednjih susreta u Premijer ligi, Plavci su doživeli tri poraza i dva remija.

Brentford

Utisak je da svi navijači Brentforda imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada je u pitanju nastup njihove omiljene ekipe u ovogodišnjem izdanju Premijer lige.
Naravno, primarni cilj je ispunjen, pošto ćemo ovu ekipu i naredne sezone gledati u društvu najboljih, pošto se Brentford trenutno nalazi na desetom mestu na tabeli uz čak šesnaest bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u opasnoj zoni.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Aston Vile, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Stiče se utisak da bi bilo zaista previše kada Čelsi ne bi slavio ni na ovom susretu, pa vam toplo preporučujemo da probate sa jedinicom, za koju je kladionica Meridianbet pripremila odličnu kvotu 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.