Sreda, 26/04 - Fudbal, Rumunija, Cupa Romaniei
26/04Sepsi vs CFR ClujDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
26/04/2023 01:12
U sredu nas očekuju i mečevi polufinala rumunskog Kupa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sepsija i Kluža. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Sepsi

Fudbaleri Sepsija pružaju solidne partije ove sezone, a ono što je svakako najbitnije je što je ova ekipa uspela da dođe do plasmana u plej-of, što i jeste bio primarni cilj pred početak ove sezone.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli, i ima veoma male šanse da se umeša u borbu za plasman u neko od evropskih takmičenja.
U prošlom kolu je inače Sepsi poražen na svom terenu od Krajove, kada je bilo 1:2.

Kluž

Svakako da smo više očekivali od Kluža, koji se u ovom trenutku nalazi na drugom mestu na tabeli rumunskog šampionata, uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Farul.
Ono što je veoma intereasntno je da su upravo ove dve ekipe u poslednjem kolu šampionata odmerili snage, i tim iz Konstance je slavio rezultatom 1:0, i praktično stavio jednu ruku na šampionski pehar.
Zanimljivo je da je pre toga aktuelni šampion Rumunije na svom terenu savladao Sepsi, sa kojim se i ovog puta sastaje u okviru polufinala rumunskog Kupa.

Naš predlog

Iako Klužu ne cvetaju ruže u poslednje vreme, utisak je da aktuelni šampion Rumunije ima dosta više iskustva kada su ovakvi mečevi u pitanju i mišljenja smo da ova ekipa neće izgubiti na ovom susretu, pa je topla preporuka dupla šansa x2 uz kvotu 1.82 u CircusBetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.