Četvrtak, 27/04 - Fudbal, Španija, La Liga
27/04Viljareal vs Espanjol1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
26/04/2023 01:18
U četvrtak su na programu poslednji mečevi vanrednog 31. kola španskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Viljareala i Espanjola. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Viljareal

Nakon sjajnih partija u drugom delu šampionata, utisak je da je Viljareal zapao u krizu kada je to bilo najmanje potrebno.
Naime, nakon jedne sjajne serije rezultata i pobede na gostovanju kod Reala, "žuta podmornica" je prvo doživela neočekivani poraz na svom terenu protiv Valjadolida, a onda i u prošlom kolu od Sevilje, i to nakon primljenog gola u trećem minutu sudijske nadoknade.
U ovom trenutku se izabranici Kike Setjena nalaze na šestom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na petoplasirani Betis.

Espanjol

Kako sada stvari stoje, vrlo lako se može desiti da Espanjol naredne sezone ponovo gledamo u Segundi.
Naime, klub iz Barselone se u ovom trenutku nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli, uz dva boda manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni.
U prošlom kolu su Katalonci odigrali jedan solidan meč na svom terenu protiv Kadiza, u kom na kraju nije bilo pobednika, ali ni golova.
Na gostovanjima je do sada ova ekipa ostvarila tri trijumfa, pet remija i čak sedam poraza.

Naš predlog

Nakon dva poprilično slaba meča, mišljenja smo da je vreme za jednu sigurnu pobedu Viljareala, koji generalno igra dosta dobro na svom terenu, pa vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom uz kvotu 1.60 u Maxbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.