Petak, 28/04 - Fudbal, Italija, Serija A
28/04Specija vs Monza1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
26/04/2023 02:55
Od petka su na programu mečevi 32. kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Specije i Monce. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Specija

Kako sada stvari stoje utisak je da će fudbaleri Specije voditi veliku bitku za opstanak u Seriji A, do poslednjeg kola.
Naime, u ovom trenutku se klub iz Ligurije nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na Veronu, koja se nalazi na poziciji koja vodi u Seriju B.
U prošlom kolu je Specija odigrala jedan solidan meč na gostovanju kod Sampdorije, koji je na kraju završen bez pobednika, rezultatom 1:1.

Monca

Malo ko se nadao da će Monca pružati ovako dobre partije u svojoj debitantskoj sezoni u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala.
Naime, trenutno se klub koji je u vlasništvu Silvija Berluskonija nalazi na dvanaestom mestu na tabeli, a ono što je svakako najbitnije je da ćemo ovaj tim i naredne sezone gledati u društvu najboljih.
U prošlom kolu je Monca ponovo odigrala jedan sjajan meč i to pred svojim navijačima, pošto su izabranici Rafaela Paladina savladali Fiorentinu rezultatom 3:2.

Naš predlog

Speciji su daleko potrebniji bodovi, pošto je poznato da se klub iz Ligurije grčevito bori za opstanak, zbog čega vam hrabro i savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila fenomenalnu kvotu 2.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.