Petak, 28/04 - Fudbal, Italija, Serija A
28/04Lecce vs UdinezeUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
26/04/2023 12:55
Domaćin je serijom loših rezultata stigao u opasnu zonu. Svaki meč do kraja im je kvalifikacioni. Utakmica protiv Udinezea igra se u petak od 18.30.
Leće

Tim sa juga Italije bio do pre nekog vremena ušuškan u sigurnoj luci, daleko od bitke za opstanak. Ipak, Leće je u poslednjih osam utakmica izbubio sedam puta, a jedini bod su osvojili u duelu sa otpisanom Sampdorijom na svom terenu. Ni taj rezultat se ne može nikako nazvati uspehom. I dalje su van zone ispadanja, ali ih od nje sada dele samo dva boda koliko imaju više od Verone, prvog tima ispod crte. Između Lećea i Verone nalazi se i tim Specije, pa će se između ove tri ekipe, najverovatnije, tražiti treći putnik za Seriju B, pored skoro otpisanih Kremobezea i Sampdorije. Poslednju pobedu Leće je ostvario još 19. februara i to na gostovanju u Bergamu protiv Atalante. Na svom Via Del Mare stadio u prethodni put su slavili još 4. januara protiv Lacija, gotovo četiri puna meseca su prošla od tada.

Udineze

Zebre iz Udina su jedan od timova oji mogu mirno da privode sezonu kraju. Ne mogu do plasmana u Evrope, a borba za opstanak nije relana. Trudiće se Udineze da bude što bolje plasran na kraju, a trenutno su na solidnom devetom mestu koje dele sa Fiorentinom sa po 42 osvojena boda. U prošlom kolu crno-beli su bili ubedljivi na svom terenu protiv Kremonezea, koga su , čini se, i definitivno gurnuli u ponor. Pre te pobede imali su tri vezana meča bez trijumfa sa samo jednim osvojenim bodom. Odbrana se nije istakla u tom periodu pa je Udineze na ta tri meča primio čak osam golova. Sigurno je da je prijala činjenica da protiv Kremonezea nisu vadili loptu iz mreže. U gostima je Udineze izgubio dva prethodna meča identičnim rezultatom 3:0, prvo u Bolonji a onda i na rimskom Olimpiku protiv Rome. Njihova šansa na jugu biće u rasterećenosti i imperativu pobede kod domaćina, videćemo da li to mogu Zebre da iskoriste.

Predlog

Motiv je svakako na strani domaćeg tima koji je u jako lošoj seriji rezultata. Porazi od Milana u prošlom kolu, kao i Napolija u derbiju juga  nisu iznenađenje, ali se između njih smestio remi sa Sampdorijom, u meču u kome su morali da pobede. Ovo je sličan meč tom, ali je Udineze kvalitetniji od Đenovljana, ali i potpuno bez motiva u ovom duelu. To bi mogla da bude šansa za Leće i mi se odlučujemo za igru domaćin daje dva gola. Za T12+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.