Subota, 29/04 - Fudbal, Španija, La Liga
29/04Real Madrid vs AlmeríaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
28/04/2023 04:11
Još samo šest kola do kraja španskog prvenstva je ostalo, a za vas smo ovog puta analizirali duel u prestonici ove zemlje, gde će Real Madrid ugostiti Almeriju. Početak meča između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Real Madrid

Fudbaleri Reala imaju dosta problema u La Ligi ove sezone, ali zato ova ekipa blista u Ligi šampiona, gde su Madriđani nedavno izborili novo polufinale, nakon eliminacije Čelsija.
U španskom prvenstvu se trenutno kraljevski klub nalazi na drugom mestu na tabeli uz veliki zaostatak u odnosu na prvoplasiranu Barsu, ali i samo dva boda viška u odnosu na trećeplasirani Atletiko.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Đirone i to sa rezultatom 4:2.

Almerija

Kako sada stvari stoje utisak je da Almeriju očekuje velika borba za opstanak do poslednjeg kola prvenstva.
Naime, u ovom trenutku se novajlija u La Ligi nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je Almerija vrlo verovatno do sada ostvarila i svoju najvažniju pobedu u prevnstvu i to na gostovanju kod Hetafea, pošto je taj meč u predgrađu Madrida završen pobedom gostiju od 1:2.

Naš predlog

Real je svakako veliki favorit, Almerija nema šta da izgubi, pa sve miriše na goleadu u Madridu zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica CircusBet plaća sa kvotom 1.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.