Nedelja, 30/04 - Fudbal, Španija, La Liga
30/04Cádiz vs ValensijaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
28/04/2023 12:26
Utakmica od velikog značaja kada je u pitanju opstanak u La Ligi igra se u Kadizu između domaćeg istoimenog tima i Valensije. Meč je zakazan za nedelju u 14 časova.
Kadiz

Biz od tri utakmice bez pobede doveo je ekipu Kadiza ponovo u tešku situaciju. U prethodnih dvadeset dana ovaj tim je izgubio na svom terenu od Reala i Osasune, dok su osvojili bod na gostovanju kod Espanjola u Barseloni. Ono što poebno brine pristalice ovog kluba je hronična neefikasnost, pa na ove tri utakmice nisu usplei da pogodne mređu svojih rivala niti jednom. Kada igraju na svom terenu fudbaleri Kadiza se susreću sa brojnim problemima, izgubili su prethodna tri okršaja, doduše od jakih rivala, a poslednji trijumf ostvarili su još krajem februara kada su pobedili Rajo Valjekano minimalnim rezultatom. Sada su na 17. mestu, tik iznad zone ispadanja, a od prvog tima ispod crte, to je u ovom momentu Hetafe, imaju samo bod više.

Valensija

Slepi miševi su bili na ivici ambisa u vanrednom kolu u meču protiv Valajdolida. Gubili su posle prvih 45 minuta na svojoj Mestalji, a u sudijsku nadoknadu ušli su sa egalom, bilo je 1:1. Gol Gere u 93. minutu izazvao je takvu euforiju na tribinama, kao kad je nekad ovaj tim krčio svoj put do finala Lige šampiona, a bilo je i toga. Sada se Valensija grčevito bori za opstanak, da nisu pobedili Valjadolid meč u Kadizu čekali bi u zoni ispadanja. Ipak, sada su van nje, pre svega zbog dve vezane pobede, s obzirom da su prethodne sedmice slavili i u Elčeu, pa u Kadiz odlaze mnogo mirniji. Za Valensiju ovo može biti ključni meč iako je ostalo još da se igra. Kadiz je direktni konkurent u bici za opstanak ali je u jako lošoj formi i ohrvan problemima sa povredama.

Predlog

Jedno je sigurno, ne očekujte golove. Važnost meča je ogromna, ai da nije ova dva tima ne spadaju u efikasne, Kadiz je uz Elče najneefikasniji u La Ligi. U prvom delu sezone na Mestalji Kadiz je slavio minimalnim rezultatom, a prošlog proleća, takođe u Valensiji, bilo je 0:0. Zato je naš glavni predlog igra na mali broj golova, a za tip 0-2 gola koeficijent iznosi 1.67 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.