Nedelja, 30/04 - Fudbal, Italija, Serija A
30/04Kremoneze vs VeronaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
28/04/2023 12:45
Dva tima iz zone ispadanja pokušavaju da izbegnu najgore u finišu sezone. Meč u Kremoni igra se u nedelju u 15 časova.
Kremoneze

Ekipa iz Kremone časno se oporostila od Kupa Italije i to tek porazom u polufinalu. U revanšu su uspeli da ostanu neporaženi u Firenci od Fiorentine, odigrali su bez golova, ali ih je poraz na domaćem terenu od 2:0 sprečio da u velikom finalu igraju protiv Intera i pokušaju da se izbore za Evropu. Što se prvenstva tiče tu je situacija znatno lošija. Ekipa nije nikog pobedila u prvom delu sezone, i tri pobede je ostvarila tek u prolećenom delu Sve je to malo da bi se ostalo u italijanskoj eliti, oni su trenutno pretposlednji sa 19 bodova, čak osam manje od prve ekipe iznad crte. Prošle sedmive poraženi su ubedljivo u Udinama, mada su se dosta nadali pred taj meč, u koji su ulazili posle dve vezane pobede, pto se prvi put desilo od povratka u elitu nakon dve decenije i više.

Verona

I gosti su u zoni ispadanja ali su njihove šanse znatno realnije od tima iz Kremone. Deli ih samo jedno mesto na tabeli, ali i sedam bodova viška u korist Verone. Tim iz grada ljubavi je 16. mestu, ispred njih su Specija sa bodom više, odnosno Leće koji je sakupio dva poena više. Ima Verona sada lepu šansu da barem jednu od ove dve ekipe ostavi iza sebe i na taj način izbori igranje u Seriji A i naredne sezone. Trenutna forma im je sasvim dobra, u prethodna tri kola pobedili su na svom Bentegodiju Sasuolo i Bolonju, oba puta je bilo 2:1, dok su osvojili bod na gostovanju kod lidera i budućeg šampiona Napolija. Tih sedam bodova vratili su ih u igru za opstanak, a na polovini sezone bili su skoro u izgubljenoj situaciji.

Predlog

Verona je pobedila Kremoneze na svom terenu u prvom delu sezone. Bilo je 2:0, ali je to period kada je tim iz Kremone bio potpuno van forme. I sada je Kremoneze u problemu, meč dolazi nakon ispadanja iz Kupa u kome su imali priiku da odu do samog kraja, i što su u potpunosti zaslužili eliminacijom Napolija i ome u prethodnim kolima. Ovde bod ne odgovara nijednoj ekipe i treba očekivati napadačku igru s obe strane. Zato je naš predlog igra gol-gol za koju se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 1.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.