Nedelja, 30/04 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
30/04Flamengo vs Botafogo1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
29/04/2023 08:48
Brazilska Serija A se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Flamenga i Botafoga. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Flamengo

Poznato je da je Flamengo prošle sezone došao do trofeja u Kopa Libertadoresu, a ovog puta će primarni cilj biti titula u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala.
Nakon dva odigrana kola se tim sa Marakane nalazi na devetom mestu na tabeli sa polovičnim učinkom.
Naime, u prvom kolu je Flamengo bez većih problema slavio na svom terenu protiv Koritibe, kada je bilo 3:0, dok je u prošlom kolu ova ekipa poražena na gostovanju kod Internasionala, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Botafogo

Botafogo se vratio u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala i nema nikakve sumnje da će primarni cilj ovog tima biti opstanak u društvu najboljih, što svakako neće biti nimalo lak zadatak.
Posle prva dva odigrana kola ova ekipa ima maksimalan učinak, i slobodno možemo reći da je Botafogo najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka prvenstva.
U prvom kolu je ovaj tim slavio na svom terenu protiv favorizovanog Sao Paula sa 2:1, da bi u prošlom kolu drugoplasirani tim na tabeli pobedio i Baiju na strani, rezultatom 1:2.

Naš predlog

Iako Botafogo igra zaista sjajno na startu ovogodišnjeg izdanja brazilske Serije A, mišljenja smo da će Flamengo bez većih problema slaviti na ovom duelu, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.