Nedelja, 30/04 - Fudbal, Srbija, Superliga
30/04Crvena zvezda vs ČukaričkiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
29/04/2023 08:57
Još vrlo malo je ostalo do kraja ovogodišnjeg izdanja srpskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali meč na stadionu \"Rajko Mitić\" gde će Crvena zvezda ugostiti Čukarički.
Crvena zvezda

Crveno-beli i ove sezone igraju sjajno u domaćem šampionatu i pored nešto slabijih partija u Ligi Evrope.
Sve to je izabranicima Miloša Milojevića donelo titulu šampiona Srbije još pre dva kola nakon trijumfa na domaćem terenu nad ekipom TSC-a, ali i direktan plasman u Ligu šampiona.
Inače, u prošlom kolu je odigran novi večiti derbi, koji će vrlo verovatno svi brzo zaboraviti, pošto su Partizan i Crvena zvezda odigrali meč bez pobednika, ali i bez pogodaka.

Čukarički

Čukarički igra briljantno ove sezone i ono što je svakako najvažnije je da je ovaj tim još uvek i igri za plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, ali i direktan plasman u Ligi Evrope.
Naime, u ovom trenutku se popularna Čuka nalazi na deobi drugog mesta na tabeli uz isti broj bodova kao i drugoplasirani TSC, i ove dve ekipe će i odlučivati o toj drugoj poziciji.
Inače, u prošlom kolu su upravo ova dva tima odigrala međusobni susret u kom je nažalost TSC slavio i izjednačio se sa Čukaričkim na tabeli.

Naš predlog

Vrlo lako se može desiti da Miloš Milojević malo promeša karte za ovaj duel i pruži priliku nekim fudbalerima koji su dobijali manju minutažu u poslednje vreme, dok Čuka mora da ide na trijumf, kako bi ostala u igri za plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.
Deluje da nas u Beogradu očekuje jedan izuzetno efikasan meč pa je topla preporuka igra 3+ uz kvotu 1.63 u Maxbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.