Ponedeljak, 01/05 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
01/05Rotherham United vs MidlzbroDupla šansatip: 1X
9 / 10 Ulog
29/04/2023 21:32
Kraj regularnog dela sezone u engleskom Čempionšipu je tu. Ostalo je još jedno kolo i par zaostalih utakmica koje će se odigrati pre te završne runde. U Roteramu gostuje M\'Boro u ponedeljak u 14 časova.
Roteram

Ekipa Junajteda, sva je prilika, uspeće da se iskobelja i ostane u drugoj engleskoj ligi. Ostala su im dva meča iz kojih im je neophodno da osvoje dva boda da bi bili sigurni. Možda im ne zatreba nijedan, ali to već posle ne zavisi samo od njih već i od toga šta će, pre svega, Reding uraditi u poslednjem kolu. U poslednjem kolu Roteram gostuje kod Vigana, poslednjeplasirane ekipe koja je bila na pragu pobede u redingu ali je primila gol u finišu i ugasila svoju i poslednju nadu u spas. Možda je Roteramu ta utakmica u Viganu bolja šansa za opstanak, ali ne bi valjalo da zavise od poslednjem meča i to protiv ekipa koja će se opraštati pred svojim navijačima od ovog ranga. Roteram je u lošoj formi, na prethodnih pet utakmica nema pobedu, a iza sebe imaju dva poraza.

Midlzboro

Gosti iz Londona gajili su nadu da mogu do direktnog plasmana u Premijer ligu i tako se posle dosta godina vrate u elitu. Na kraju u tome nisu uspeli, ali će priliku imati u plej-ofu. Poraz od Lutona u prethodnom kolu stavio im je do znanja da trebaju već da se pripremaju za doigravanje. Možda bi pokušali da biraju rivala, ali to nije realno. Ne mogu ispod četvrtog mesta, a imaju neke šanse da završe na trećem, ukoliko dobiju oba meča do kraja, a Luton ne pobedi. Zanimljivo je da M\'Boro u poslednjem kolu dočekuje Koventri, tim sa kojim bi mogao da se sastane u polufinalu plej-ofa, pogotovo ako ih ne pobede u Londonu. Zato sumnjamo da če Midlzboro previše zapinjati u Roteramu, već će ostaviti prostora da u poslednjem kolu sam odlučuju o tme protiv koga želi da igra u polufinalu doigravanja.

Predlog

Za Roteram je jedan bod sasvim dovoljan da obezbede opstanak i da i narednu sezonu budu deo najjače druge lige na svetu. M\'Boro je jak rival, da je ovo kolo negde u sredini sezone verujemo da bi Boro slavio u Roteramu, ali sada nismo u to ubeđeni. Čak nam se čini da domaći neče izgubiti ovaj meč i pored očajne forme u kojoj se nalaze. Za duplu šansu na domaćina, tačnije 1x kvota je 1.75 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.