Ponedeljak, 01/05 - Fudbal, Francuska, Liga 2
01/05Sošo vs Dižon1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
30/04/2023 14:41
Još vrlo malo je ostalo do kraja ovogodišnjeg izdanja francuske Lige 2, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sošoa i Dižona. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Sošo

Fudbaleri Sošoa igraju generalno dosta dobro ove sezone, ali to nažalost po svemu sudeći neće biti dovoljno za plasman u najkvalitetniji rang francuskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se nekadašnji prvoligaš nalazi na petom mestu na tabeli uz deset bodova manjka u odnosu na drugoplasirani Bordo, koji ima i meč manje, a poznato je inače da je to drugo mesto ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi direktan plasman u Ligu 1.
U prošlom kolu je Sošo poražen na gostovanju kod Lavala, rezultatom 2:1.

Dižon

Što se tiče Dižona, mora se priznati da smo dosta više očekivali od ovog tima koji je ne tako davno igrao u najkvalitetnijem rangu francuskog fudbala, a sada mu preti ispadanje u treću ligu.
Naime, u ovom trenutku se Dižon nalazi na pretposldenjem mestu na tabeli uz čak šest bodova manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni.
U prošlom kolu je Dižon odigrao jedan solidan meč na svom terenu protiv Bastije, kada nije bilo pobednika, a krajnji rezultat je bio 1:1.

Naš predlog

Iako su Dižonu preko potrebni bodovi, mišljenja smo da će Sošo opravdati ulogu favorita i slaviti na ovom duelu, pa vam toplo preporučujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.84.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.