Ponedeljak, 01/05 - Fudbal, Rumunija, Liga I
01/05Rapid Bucureşti vs CFR Cluj1X2tip: 2
1 / 10 Ulog
30/04/2023 23:27
Rumunsko prvenstvo ulazi polako ali sigurno u svoju završnicu a za vas smo ovog puta analizirali duel između Rapida iz Bukurešta i Kluža. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Rapid Bukurešt

Fudbaleri Rapida iz Bukurešta igraju zadovoljavajuće ove sezone, a primarni cilj je ostvaren i on se svakako tiče plasmana u doigravanje.
U ovom trenutku se tim iz Bukurešta nalazi na petom mestu na tabeli uz sedam bodova manjka u odnosu na trećeplasirani Kluž, koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
Treba napomenuti da je ta treća pozicija ujedno i poslednja koja na kraju prvenstva donosi plasman u evropska takmičenja.
U prošlom kolu je Rapid slavio na svom terenu protiv FCSB rezultatom 1:0.

Kluž

Mora se priznati da smo od Kluža daleko više očekivali kada je ova sezona u pitanju, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na trećem mestu na tabeli uz čak pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Farul iz Konstance.
Ruku na srce, treba priznati da lider na tabeli ima i meč više pošto je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Sepsija, a taj duel je završen rezultatom 1:1, što znači da bi aktuelni šampion Rumunije eventualnim trijumfom prišao na samo dva boda zaostatka.
Inače,  u prošlom kolu je Kluž poražen upravo na gostovanju kod Farula, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Ukoliko želi da i dalje ostane u trci za titulom, Kluž prosto mora da slavi na ovom susretu, a mišljenja smo da će se to i desiti pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.19.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.