Sreda, 03/05 - Fudbal, Španija, La Liga
03/05Valensija vs ViljarealDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
03/05/2023 05:35
Još vrlo malo je ostalo do kraja ovogodišnjeg izdanja španske Segunde, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Valensije i Viljareala. Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Valensija

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Valensije imati ovoliko problema u ovogodišnjem izdanju španske La Lige, međutim, trenutno je situacija takva da se nekadašnji redovni učesnik Lige šampiona nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na najugroženije timove na tabeli.
U prošlom kolu su izabranici legendarnog Rubena Barahe doživeli novi poraz u prvenstvu, i to ovog puta na gostovanju kod direktnog konkurenta za opstanak, ekipe Kadiza, a taj susret je završen rezultatom 2:1.

Viljareal

Fudbaleri Viljareala igraju zaista dobro u drugom delu šampionata, i kako sada stvari stoje utisak je da ćemo ovu ekipu naredne sezone gledati ponovo u Ligi Evrope, što i jeste bio primarni cilj pre početka šampionata.
Trenutno se popularna "žuta podmornica" nalazi na petom mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na četvrrtoplasirani Real Sosijedad.
Inače, u prošlom kolu su izabranici Kike Setjena slavili na svom terenu protiv Selte, kada je bilo 3:1.

Naš predlog

Iako su Valensiji daleko potrebniji bodovi na ovom susretu, utisak je da će i Viljareal imati šta da poruči na Mestalji, pa je nekako najrealnije da pokušate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.