Četvrtak, 04/05 - Fudbal, Španija, La Liga
04/05Đirona vs Mallorca1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
04/05/2023 01:23
U četvrtak su na programu još četiri meča vanrednog 33. kola španske La Lige, a za vas smo analizirali duel između Đirone i Majorke. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Đirona

Fudbaleri Đirone igraju zaista fantastično u poslednje vreme, što je u ovom trenutku dovoljno za sredinu tabele, preciznije za odlično osmo mesto.
U protekla dva kola tim iz Katalonije je odigrao dva neverovatna meča. Prvo je osmoplasirani tim na tabeli demolirao Real Madrid na svom terenu, rezultatom 4:2, a potom je Đirona slavila i na jednom od najtežih gostovanja u La Ligi, kod Sevilje, pošto je taj susret u Andaluziji završen rezultatom 0:2, zbog čega svi navijači ovog tima u veoma lepom raspoloženju dočekuju meč sa Majorkom.

Majorka

Ono što je i te kako karakteristično za Majorku ove sezone su fantastične partije na domaćem terenu, i jako loše partije na strani.
Primera radi, Majorka je do sada odigrala šesnaest mečeva na svom terenu i ostvarila sedam trijumfa, pet remija i samo četiri poraza, dok je na strani ovaj tim ostvario četiri trijumfa, tri remija i čak devet poraza, što je jedan od glavnih razloga zašto se ovaj tim u ovom trenutku nalazi na dvanaestom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je Majorka remizirala na svom terenu protiv Atletik Bilbaa, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Đirona igra zaista fantastično u poslednje vreme i mišljenja smo da će Katalonci sa blistavim partijama nastaviti i na ovom susretu protiv Majorke, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.