Četvrtak, 04/05 - Fudbal, Portugalija, Kup Portugala
04/05Porto vs FamalicãoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
04/05/2023 01:39
Četvrtak nam donosi i revanš susret polufinala portugalskog Kupa, u kom će snage odmeriti Porto i Famalikao. Prvi meč su popularni Zmajevi dobili rezultatom 2:1, a revanš je zakazan za 21:30h.
Porto

Fudbaleri Porta igraju sjajno u poslednje vreme, ali je veliko pitanje da li će to biti dovoljno za šampionsku titulu u Primeiri, pošto se u ovom trenutku Zmajevi nalaze na drugom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Benfiku.
U prošlom kolu je četa Serža Konseisaa dosta teže nego što se očekivalo savladala Boavištu, taj duel na Dragau je završen rezultatom 1:0.
Što se tiče portugalskog Kupa, Porto je u prvom polufinalnom susretu slavio na gostovanju kod Famalikaa (1:2).

Famalikao

I sam plasman u polufinale portugalskog Kupa je za Famalikao zaista veliki uspeh.
Nažalost, u prvom polufinalnom susretu ova ekipa je poražena na svom terenu od Porta, kada je bilo 1:2.
Što se tiče portugalske Primeire, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na odličnom sedmom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na petoplasiranu Aruku.
U prošlom kolu je Famalikao pružio odličan otpor na gostovanju kod Sportinga, ali je na kraju ipak bilo 2:1 za domaćine.

Naš predlog

Porto drži sve u svojim rukama, a Famalikao dolazi rasterećen u goste kod još aktuelnog šampiona Portugala, pa sve sluti na to da će nam ovaj susret na Dragau doneti dosta golova, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ uz kvotu 1.68 u CircusBetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.