Petak, 05/05 - Fudbal, Poljska, Ekstraklasa
05/05Jagiellonia Białystok vs Śląsk Wrocław1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
04/05/2023 02:15
Još vrlo malo je ostalo do kraja poljskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Jagelonije i Šlonska. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Jagelonija

Da je Jagelonija pružala ovako dobre partije čitavim tokom šampionata, sada bi se ovaj tim borio za plasman u neko od evropskih takmičenja, ali šta je tu je.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na osmom mestu na tabeli uz osam bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U poslednja dva kola je osmoplasirani tim na tabeli ostvario dva vezana trijumfa, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu kada je ova ekipa na svom terenu savladala Vartu rezultatom 3:1.

Šlonsk

Kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da Šlonsk nakon nekoliko veoma uspešnih sezona u Ekstraklasi naredne sezone gledamo u drugom po kvalitetu rangu poljskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva znači selidbu u niži rang.
Fudbaleri Šlonska igraju jako loše u poslednje vreme, pa je tako ova ekipa na četiri poslednja susreta doživela isto toliko poraza, a u tom periodu je ovaj tim postigao samo jedan pogodak.

Naš predlog

Mišljenja smo da zahuktala Jagelonija neće imati milosti za ekipu Šlonska, pa vam toplo preporučujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 1.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.