Petak, 05/05 - Fudbal, Italija, Serija B
05/05Peruđa vs KaljariDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
04/05/2023 02:27
Još samo tri kola je ostalo do kraja regularnog toka italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Peruđe i Kaljarija. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Peruđa

Mora se priznati da smo dosta više očekivali od Peruđe, pošto se ova ekipa trenutno nalazi na osamnaestom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da nekadašnjem prvoligaša naredne sezone gledamo u trećoj italijanskoj ligi.
U prošlom kolu je Peruđa remizirala na veoma teškom gostovanju kod SPAL-a, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Inače, na domaćem terenu je osamnaestoplasirani tim na tabeli do sada ostvario pet trijumfa, šest remija i šest poraza.

Kaljari

Primarni cilj Kaljarija je bio plasman u doigravanje i kako sada stvari stoje utisak je da je ekipa sa Sardinije veoma blizu ispunjena svog glavnog cilja za ovu sezonu, pošto se popularni Sardi u ovom trenutku nalaze na šestom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze van mesta koje vodi u plej-of.
U prošlom kolu je tim sa Sardinije ostvario veoma važan trijumf na svom terenu protiv Ternane, a taj susret je završen rezultatom 2:1, što je ujedno bila i prva pobeda Kaljarija posle skoro mesec i po dana.

Naš predlog

I jedni i drugi će dati sve od sebe da upišu trijumf na ovom duelu, pa je zbog toga vrlo verovatno da oba tima postignu makar po jedan pogodak na ovom susretu, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG uz kvotu 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.