Subota, 06/05 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
06/05Frajburg vs RB LajpcigUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
05/05/2023 11:00
Samo pet dana posle meča u polufinalu DFB kupa iste ekipe se sastaju na istom mestu u prvenstvenom okršaju koji može da reši pitanje plasmana u Ligu šampiona. Utakmica u Frajburgu igra se u subotu u 15.30.
Frajburg

Nije Frajburg uspeo da se plasira u još jedno finale domaćeg kupa, aponovo je za njih kobna bila ekipa Lajpciga. Podsetimo da su se prošle sezone ove dve ekipe našle u finalu najmasovnijeg takmičenja, a slavio je Lajpcig nakon penala. Sada su Bikovi već u polufinalu izbacili tim iz Baden-Virtemberga i braniće trofej protiv Ajntrahta. Frajburgu ostaje bitka za svoj prvi plasman u Ligu šampiona, a trenutno su na željenom mestu, na deobi treće pozcije sa Union Berlinom. Oba tima imaju po 56 bodova, ali je iza njih Lajpcig sa samo dva boda manje. Već posle ovog kola Bikovi bi moglo ponovo na mesto koje vodi u LŠ, a da Frajburg ispadne iz tog društva. Frajburg je u seriji od tri prvenstvene pobede i sada pred sobom ima najvažniji meč.

Lajpcig

Bikovi su u finalu DFB kupa i imaće priliku da se i ove sezone domognu tog trofeja, s obzirom da su prošle godine osvojili svoj prvi u istoriji. Rival u finalu biće im ekipa Ajntrahta iz Frankfurta koja je slavila u Štutgartu. U Frajburgu je Lajpcig odigrao sjajan meč i slavio sa čak 5:1. To nije realan odnos snaga između ova dva tima, pa verujemo da bi trener Marko Roze bio prezadovoljan i minimalnom pobedom u ovom, čini nam se, još važnijem okršaju protiv Frajburga. Lajpcig do kraja sezone ima meč i sa Bajernom i mora da razmišlja o svakom bodu, ne bi prestigao makar Union ili Frajburg, pošto su mu Dortmund i Bajern nedostižni.

Predlog

Momentum je na strani Lajpciga, to je jasno posle onakve pobede u utorak. Ipak, ovo je drugo takmičenje, drugi meč, koji kreće od 0:0. Čak je Frajburgu i bod u igri jer će sačuvati dva boda prednosti u odnosu na Lajpcig. Gosti nemaju šta da čuvaju već moraju da krenu na pobedu. Zato ponovo očekujemo novu goleadu i barem tri pogotka u Frajburgu. Za 3+ koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.99.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.