Nedelja, 07/05 - Fudbal, Italija, Serija A
07/05Torino vs MonzaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
05/05/2023 19:44
Dve ekipe iz sredine tabele mogu da igraju za svoju dušu i za navijačko uživanje. Meč u Torinu na programu je u nedelju u 15 časova.
Torino

Pobedom u Đenovi nad Sampdorijom u vanrednom kolu Bikovi su gurnuli svog rivala u Seriju B, a sebi obezbedili miran finiš sezone. Šta god da se dogodi Granata neće strahovati za opstanak, ali neće moći ni do plasmana u Evropu. Zanimljivo je da je to bila treća pobeda Torina na strani u četiri prethodne utakmice i deset bod od 12 mogućih. Mnogo slabije igraju na svom terenu, na poslednja četiri meča u Torinu uzeli su ukupno jedan bod protiv Salernitane, a sva tri boda odnele su ekipe Napolija, Rome i Atalante. Sada su na 11. mestu sa 45 bodova i eventualno mogu do osme pozicije na kraju sezone.

Monca

Za debitanta u ligi ekipa Monce se odlično pokazala. Nije to neko čudo kada se zna ko je na čelu ovog kluba. Galijani je sa Berluskonijem donosio mnogo radosti navijačima Milana, ali sada ovaj tandem najavljuje velike stvari i sa timom iz grada poznatom po stazi za Formulu 1. Monca je poražena samo jednom u devet poslednjih utakmica i sada je na desetom mestu sa istim brojem bodova kao i njihov rival iz Torina. To znači da ni njima ne predstoji traumatičan finiš sezone, a iskoristiće ga da osvoje što je više bodova moguće i za što bolji plasman na kraju svoje debitantske sezone u eliti. U vanrednom kolu su odigrali nerešeno sa Romom na svom terenu, čime su prekinuli niz od tri vezane pobede.

Predlog

Pošto nema imperativa osvajanja bodova i pošto je samo prstiđ  pitanju, treba očekivati otvoren meč sa dosta golova. Monca ume da igra odlično na strani, ne brenuje ni favorite, pa neće ni Bikove iz Torina. Granata ima problema na svom terenu, tri puta su izgubili u kratkom periodu, ali su rivali bili neki od najjačih timova Italije. Zato predlažemo igru gol-gol, a bodove bi mogli da osvoje i jedni i drugi. Za GG kvota u kladionici MaxBet iznosi 2.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.