Subota, 06/05 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
06/05Mančester Siti vs Lids JunajtedPoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
05/05/2023 23:07
Još vrlo malo je ostalo do kraja engleske Premijer lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Mančester Sitija i Lidsa. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova.
Mančester Siti

Izabranici Pepa Gvardiole nakon ne baš najboljeg starta šampionata, ponovo drže sve u svojim rukama i neće biti iznenađenje ukoliko Građani dođu do svoje treće uzastopne titule u Premijer ligi.
Naime, u ovom trenutku se Siti nalazi na prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Arsenal, od koga Građani imaju i meč manjka, pa je zaista teško očekivati da tim koji sa klupe predvodi Gvardiola prokocka ovu prednost.
U prošlom kolu je Mančester Siti na svom terenu savladao Vest Hem rezultatom 3:0.

Lids

Sva je prilika da fudbalere Lidsa do kraja šampionata očekuje grčevita borba za opstanak, a to će nam najbolje pokazati i tabela, pošto se u ovom trenutku tim sa Elan Rouda nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i osamnaestoplasirani Notingem Forest, a poznato je da to osamnaesto mesto na kraju prvenstva znači i selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je Lids doživeo težak poraz na gostovanju kod Bornmuta, a taj meč je završen rezultatom 4:1, što je bio četvrti poraz u poslednjih pet kola.

Naš predlog

Očekuje se da Siti u ranoj fazi meča reše pitanje pobednika na ovom duelu, pa vam savetujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.