Subota, 06/05 - Fudbal, Rumunija, Liga I
06/05Farul Constanţa vs Rapid Bucureşti1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
05/05/2023 23:15
Još vrlo malo je ostalo do kraja ovogodišnjeg izdanja rumunskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Farula i Rapida iz Bukurešta. Početak susreta je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Farul

Fudbaleri Farula iz Konstance igraju briljantno ove sezone, i vrlo lako se može desiti da ova ekipa na kraju i dođe do naslova prvaka Rumunije, što bi svakako bilo veliko iznenađenje.
Naime, u ovom trenutku se Farul nalazi na prvom mestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na FCSB.
U prošlom kolu je lider na tabeli samo remizirao na gostovanju kod neugodnog Sepsija, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Rapid Bukurešt

Tim iz Bukurešta je već ostvario svoj primarni cilj plasmanom u plej-of, pa je sigurno da će Rapid do kraja šampionata odigrati bez pritiska, što se pozitivno odrazilo na ovu ekipu koja je vezala dva trijumfa.
Prvo je petoplasirani tim na tabeli na svom terenu savladao ekipu FCSB-a, a potom i u prošlom kolu je Rapid odigrao možda i najbolji meč u ovogodišnjem izdanju rumunskog šampionata i bez većih problema savladao aktuelnog šampiona, ekipu Kluža sa 3:1.

Naš predlog

Ukoliko želi na kraju da dođe do titule, Farul prosto mora da pobeđuje na ovakvim mečevima, a mišljenja smo da će se to i desiti pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila sjajnu kvotu 1.74.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.