Ponedeljak, 08/05 - Fudbal, Srbija, Superliga
08/05Čukarički vs VojvodinaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
06/05/2023 13:13
Brđani su ponovo u odličnoj prilici da završe prvenstvo na drugom mestu. Meč sa Novosađanima igra se u ponedeljak od 18 časova.
Čukarički

Nadali su se u timu sa Banovog Brda da mogu uraditi nešto na Rajku Mitiću protiv novog-starog šampiona Crvene zvezde, ali su na kraju doživeli ubedljiv poraz. Nada da će crveno-beli otaljavati posao nije se pokazala kao realna, ali je na ruku Brđanima išao i poraz TSC-a od Partizana u Bačkoj Topoli i sada ove dve ekipe opet imaju isti broj bodova, po 65. Partizan zaostaje čak četiri boda i sva je prilka da će o mestu kojevodi u kvalifikacije za Ligu šampiona igrati ili Brđani ili Topolčani. U međuvremenu su se i jedni i drugi plasirali i u polufinale kupa, a Čukarički je slavio minimalnim rezultatom protiv Radnika u Surdulici.

Vojvodina

I Novosađani su izborili plasman u polufinale najmasovnige takmičenja, čime je postalo jasno da će naredne jeseni igrati u Evropi. To važi i za Partizan, TSC i Čukarički, pored šampiona Crvene zvezde. Voša je u Nišu pobedila Radnički sa 1:0, čime su niz bez poraza, računajuć oba takmičenja, produžili na neverovatan 21 meč. Posldnji poraz doživeli su od Zvezde još u jesenjem delu prvenstva, tačno 10. oktobra prošle godine. To se nikad nije dogodilo i prava je šteta što Novosađni nisu tako dobro igrali na početku prvenstva jer bi se sada sigurno borili za vicešampionsku titulu. Neka šansa i dalje postoji, zaostaju četiri boda za TSC-om i Čukaričkim, ali i Partizan je u toj grupi. Pobeda na Banovom Brdu mogla bi da dodatno zakomplikuje situaciju, posebno jer Novosađanima predstoje teške utakmice do kraja sezone.

Predlog

Remi ne donosi ništa ni Čukaričkom ni Vojvodini pa očekujte otvorenu utakmicu sa dosta golova, nešto kao onu u Bačkoj Topoli kada je gostovao Partizan. U dve međusobne utakmice u toku regularnog dela sezone oba tima su dobila mečeve na svom terenu, Čukarički na Banovom Brdu sa 2:0, a Vojvodina na Karažorđu sa 3:2. Naš predlog je igra gol-gol sa kvotom 1.92 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.