Nedelja, 07/05 - Fudbal, Italija, Serija A
07/05Atalanta vs JuventusDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
07/05/2023 03:26
Premijerni meč nedeljnog programa italijanske Serije A se igra u Bergamu gde će snage odmeriti Atalanta i Juventus. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 12 časova i 30 minuta.
Atalanta

Fudbaleri Atalante igraju zaista sjajno u poslednje vreme, a najbolji pokazatelj za to su i tri vezana trijumfa u Seriji A, nakon čega se tim iz Bergama nalazi na šestom mestu na tabeli, uz pet bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Inter, koji ruku na srce ima i meč viška.
U prošlom kolu su izabranici Đanpjera Gasperinija dosta teže nego što se očekivalo na svom terenu savladali ekipu Specije, u jednom fantastičnom susretu na kom smo videli čak pet golova, pošto je na kraju taj susret u Bergamu završen pobedom domaćina od 3:2.

Juventus

Kako sada stvari stoje utisak je da Juve do kraja šampionata očekuje velika borba za plasman u Ligu šampiona, a u ovom trenutku se ekipa iz Torina nalazi na trećem mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i četvrtoplasirani Inter, koji ima i meč viška, pošto su Neroazuri juče slavili na gostovanju kod Rome.
Juve je u prošlom kolu nakon jedne serije loših rezultata slavio na svom terenu protiv Lećea, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Na tom susretu je prvi pogodak posle baš dosta vremena postigao Dušan Vlahović, koji će i na ovom duelu predstavljati najveću opasnost za goste iz Bergama.

Naš predlog

Težak meč za prognoziranje, ali mišljenja smo da je ipak najrealnije da jedni i drugi postignu makar po jedan pogodak, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG uz kvotu 1.88 u Maxbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.