Nedelja, 07/05 - Fudbal, Francuska, Liga 1
07/05Lion vs Monpelje1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
07/05/2023 08:27
Ovogodišnje izdanje francuske Lige 1 nam je do sada donelo baš dosta uzbuđenja, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Liona i Monpeljea. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 17:05h.
Lion

Mora se priznati da smo daleko više očekivali od Liona kada je ova sezona u pitanju, pošto se u ovom trenutku nekadašnji šampion Francuske nalazi na sedmom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na petoplasirani Lil, pa je utisak da Lion ni naredne sezone nećemo gledati u nekom od evropskih takmičenja.
Inače, u prošlom kolu je tim sa Žerlana odigrao jedan dosta dobar meč na gostovanju kod Strazbura i slavio rezultatom 1:2, što i nije iznenađenje, s obzirom da Lion igra ove sezone sjajno na gostovanjima.

Monpelje

Nakon izuzetno lošeg starta šampionata, deluje da Monpelje kako se prvenstvo bliži svom kraju igra sve bolje.
To se verovatno videlo najbolje u prošlom kolu u kom je nekadašnji šampion Francuske slavio na gostovanju kod Monaka, a taj duel je mimo svih očekivanja završen rezultatom 0:4.
Ipak, u ovom trenutku se Monpelje nalazi na dvanaestom mestu na tabeli i ni ovu ekipu naredne sezone nećemo gledati u nekom od evropskih takmičenja, što jeste bio primarni cilj.

Naš predlog

Ukoliko želi da sačuva kakvu takvu nadu za plasmanom u Evropu, Lion prosto mora da slavi na ovom susretu protiv Monpeljea, a mišlenja smo da će se to i dogoditi pa vam preporučujemo da probate sa jedinicom, uz kvotu 1.70 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.