Ponedeljak, 08/05 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
08/05Fulam vs Lester Siti1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
07/05/2023 16:21
Za Lisice je ovo meč istine, na gostovanju na Krejven Kotidžu \'\'igra\'\' im samo pobeda. Meč u Londonu igra se u ponedeljak u 16 časova.
Fulam

Za Kolibare je finiš sezone bez stresova. Na vreme su obezbedili dovoljan broj bodova i nemaju nikakvih briga oko opstanka. Imali su priliku da se bore i za plasman u Evropu, ali posle onog, po njih, tragičnog meča na Old Trafordu počeli da tonu. Podsetimo, to je bilo četvrtfinale FA kupa, vodili su do finiša, a onda primili tri gola i ostali bez dvojice fudbalera zbog isključenja, a bez Mitrovića na duže vreme. Sada iza sebe imaju tri vezana poraza i taj niz je i definitivno ugasio svaku nadu u plasman u Evropu. Ostaje im da pokušaju da ostanu u gornjem delu tabele, tačnije u prvoj polovini, što bi takođe bio sasvim pristojan rezultat za tim koji je prethodnih nekoliko sezona stalno ispadao u Čempionšip, pa se vraćao u Premijer ligu.

Lester

Još četiri utakmice ostale su za Lester i oni će morati da osvoje dosta bodova da bi izbeg,i najgore, ispadanje u frugu ligu. Bivši engleski šampiona imao je jako turbulentnu sezonu, počeli su očajno, ređali poraze, ali su u sredini prvenstva imali sjajan niz rezultata koji je prekinula prvenstvena pauza zbog Mundijala. Sada se muče da pronađu ritam, gubili su mnogo bodova protiv direktnih konkurenata, posebno na svom King Paueru, i sada više nemaju prostora ni za kakav kiks, posebno posle remija sa Evertonom u prošlom kolu. Do kraja sezone Lisice dočekuju Liverpul i Vest Hem, a gostuju Njukaslu, što je horor raspored za tim koji se grčevito bori za opstanak. Zato im je utakmica na Krejven Kotidžu biti ili ne biti.

Predlog

Ne sumnjamo u kvalitet ekipe Lestera, ali nešto tamo jednostavno ne funkcioniše. Ipak, sve mora da se zaboravi za 90 minuta igre u Londonu i da se dođe do pobede, makar golom u sudijskoj nadoknadi. Domaćin je nezainteresovan, ali kao takav može biti izuzetno opasan, uverio se u to i Lids koji je dolazio po bodove spasa. Mislimo da će motiv presuditi i da će Vardi i drugovi doći do pobede u Londonu. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija kvota 2.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.