Utorak, 09/05 - Fudbal, Egipat, Premier League
09/05Pyramids vs Ismaily1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
08/05/2023 18:10
U utakmici egipatske lige domaćin je favorit. Meč u Kairu igra se u utorak u 18 časova.
Piramids

Sezona je za ekipu Piramidsa odlična i trenutno su na odličnom trećem mestu. Gotovo je izvesno da će Al Ahli osvojiti prvenstvo, ovaj tim ima samo tri boda više od drugoplasirane Future, ali i čak pet mečeva zaostatka jer su se takmičili u afričkoj Ligi šampiona. I Piramids ima dve utakmice manje od Future, pa bi lako mogli da nadoknade četiri boda zaostatka za ovim timom. Prvi od zaostalih mečeva igraju sada protiv Ismailija i očekuju nova tri boda. Samo pre pet dana igrali su Super kup protiv Al Ahlija, ali nisu uspeli da se okite trofejem pošto su poraženi nakon produžetka. Pre toga su igrali dva meča u Afričkom Kupu konfederacija i ispali od južnoafričkog tima Marumo Galantsa.

Ismaili

Ismaili je ispao iz domaćeg kupa porazom od Al Masrija. Upravo su tu ekipu pobedili u poslednjem prvenstvenom meču koji je odigran još 20. aprila. To im je bio 12 meč u nizu na kome nisu osetili gorčinu poraza, računajući i prvenstvo i kup. Sada im ostaje samo prvenstvo, a trenutno su na 14. mestu na tabeli. I tim iz Aleksandrije ima neke zaostale mečeve i moći će da se izvuče sa dna tabele pošto u ovom trenutku imaju samo bod više od prvog tima koji je u zoni ispadanja. U ovoj seriji bez poraza najviše je bilo nerešenih rezultata, pa su u jednom delu sezone u sedam kola čak šest puta remizirali.

Predlog

U prvom delu sezone na utakmici u Aleksandriji Piramids je slavio sa 2:1 protiv ismailija, ali je sada ovaj tim u znatno boljoj formi. Za ekipu iz Kaira je problem veliko pražnjenje nakon utakmice Super kupa koju su izgubili posle 120 minuta igre, ali ako žele da završe na drugom mestu moraju da dobiju Ismaili. Predlog je jedinica za koju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.