Sreda, 10/05 - Fudbal, SAD, US Kup
10/05Minesota Junajted vs Filadelfija JunionUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
08/05/2023 21:27
U noći između utorka i srede nas očekuje nekoliko veoma zanimlijvih mečeva iz američkog Kupa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Minesote i Filadelfije. Početak susreta između dva prvoligaša je zakazan za 02:30h.
Minesota

Fudbaleri Minesote igraju jako slabo u poslednje vreme, a nekako najboljji pokazatelj za to je što je ova ekipa na pet poslednjih susreta bez trijumfa.
U tom periodu je ovaj tim doživeo čak četiri poraza uz samo jedan remi i to na svom terenu protv  Dalasa kada nije bilo pogodaka.
U prošlom kolu je Minesota doživela novi poraz u prvenstvu i to na gostovanju kod Vankuvera, a taj susret u Kanadi je završen rezultatom 3:2.
Trenutno se inače ova ekipa nalazi na osmom mestu na tabeli zapadne konferencije.

Filadelfija

Svakako da je ekipa Filadelfije pre početka šampionata bila smatrana za jednog od glavnih favorita za naslov prvaka u MLS-u, a kada se sve sabere i oduzme možemo konstatovati da smo očekivali dosta više, pošto se ovaj tim trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli istočne konferencije sa četrnaest osvojenih bodova.
Ipak, u poslednje vreme Filadelfija pruža znatno bolje partije nego što je to bio slučaj na startu šampionata, pa je tako ova ekipa na dva poslednja susreta ostvarila isto toliko trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu na gostovanju kod Njujork Red Bulsa, kada je bilo 0:1.

Naš predlog

I jedni i drugi žele da ostvare što bolji rezultat u Kupu, a biće ovo prilika da treneri obeju ekipa daju šansu nekim fudbalerima koji su imali manju minutažu u prethodnom periodu.
Sva je prilika da nas očekuje jedan efikasan susret zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.79.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.