Sreda, 10/05 - Fudbal, Argentina, Kup Argentine
10/05Union Santa Fe vs Almagro1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
09/05/2023 07:34
U nedostatku atraktivnijih mečeva, za vas smo ovog puta analizirali duel argentinskog Kupa, u kom će snage odmeriti Santa Fe i Almagro. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 01:05h.
Santa Fe

Fudbaleri Santa Fea igraju jako loše na startu argentiskog šampionata, a najbolji pokazatelj za to je bez ikakve sumnje i trenutni plasmam, pošto se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na poslednjem mestu na tabeli.
Do sada je ova simpatična ekipa odigrala četrnaest mečeva u argentinskom prvenstvu i ostvarila jedan trijumf, šest remija i sedam poraza.
U prošlom kolu je Santa Fe remizirao na veoma teškom gostovanju kod Godoj Kruza, a taj susret je završen bez pogodaka.

Almagro

Za one koji ne znaju, Almagro se takmiči u drugoj argentinskoj ligi, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na osmoplasirani Estudiantes Rio Kuatro, a to osmo mesto i biće na kraju primarni cilj Almagra pošto je to poslednja pozicija koja na kraju prvenstva donosi plasman u Ligu Profesional.
U prošlom kolu je nekadašnji prvoligaš odigrao jedan izuzetno dobar meč na svom terenu protiv Flandrije, koja se nalazi na petnaestoj poziciji i slavio bez većih problema sa 3:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da je samo pitanje vremena kada će Santa Fe proigrati, a svakako da nema bolje prilike za to od meča protiv drugoligaša, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.