Četvrtak, 11/05 - Fudbal, SAD, US Kup
11/05LA Galaksi vs Sijetl Saunders1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
09/05/2023 19:05
U noći između srede i četvrtka se nastavljaju mečevi američkog Kupa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između LA Galaksija i Sijetl Saundersa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 04:30h.
LA Galaksi

Poznato je da je Galaksi najtrofejniji klub u Americi, a ova ekipa i ove sezone ima najviše moguće ciljeve, i to nakon nekoliko poprilično sušnih godina.
U ovom trenutku se Čičarito i drugari nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli zapadne konferencije i nema nikakve sumnje da je tim iz Los Anđelesa do sada najveće razočarenje ovogodišnjeg izdanja MLS-a.
U prošlom kolu je LA Galaksi odigrao još jedan jako loš meč i to pre svojim navijačima, u kom je ovaj tim poražen od Kolorada sa 1:3.

Sijetl

Sijetl za razliku od LA Galaksija igra fenomenalno na startu novog prvenstva, a to nam najbolje pokazuje i tabela pošto se u ovom trenutku Saundersi nalaze na prvom mestu na tabeli zapadne konferencije, i svakako da su jedan od glavnih favorita za naslov prvaka.
Do sada je nekadašnji šampion MLS-a odigrao jedanaest mečeva u prvenstvu i ostvario šest trijumfa, dva remija i tri poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom terenu od Kanzasa, kada je bilo 1:2.

Naš predlog

Vreme je da ove sezone očajni LA Galaksi proradi, pa vam hrabro preporučujemo da ovde probate sa jedinicom uz kvotu 2.30 u kladionici Maxbet, uz podatak da nam ovaj susret vrlo verovatno može doneti i pregršt pogodaka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.