Četvrtak, 11/05 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
11/05Flamengo vs GoiásUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
09/05/2023 20:26
Brazilska Serija A se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizarali duel između Flamenga i Gojasa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 01:00h.
Flamengo

Iza Flamenga je jedna izuzetno uspešna sezona u kojoj je tim sa Marakane došao do naslova prvaka Južne Amerike.
Ipak, treba biti realan pa priznati da smo od ovog tima očekivali daleko bolje partije u brazilskoj Seriji A, i sigurno je da će primarni cilj ovog puta biti titula šampiona.
Jedan od najtrofejnijih brazilskih klubova se baš i nije proslavio na startu šampionata, pošto je do sada ovaj tim odigrao četiri meča u Seriji A i ostvario samo jedan trijumf, uz čak tri poraza što je u ovom trenutku dovoljno za katastrofalno sedamnaesto mesto na tabeli.

Gojas

Za razliku od Flamenga koji ima najviše moguće ciljeve ove sezone, primarni cilj Gojasa će svakako biti opstanak u društvu najboljih, što neće biti nimalo lak zadatak.
Do sada je ova simpatična ekipa odigrala četiri meča u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala i ostvarila samo jedan trijumf, uz čak tri poraza, pa se u ovom trenutku Gojas nalazi na osamnaestom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je osamneastoplasirani tim doživeo novi poraz i to na svom terenu od Palmeirasa, a taj duel je aktuelni šampion Brazila dobio sa više nego ubedljivih 5:0.

Naš predlog

Pobeda Flamenga na ovom susretu po našem mišljenju ne bi smela da se dovede u pitanje, a sva je prilika da će nam ovaj susret na Marakani doneti i dosta golova zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.