Četvrtak, 11/05 - Fudbal, Rumunija, Liga II
11/05Oţelul vs Dinamo Bucureşti1X2tip: X
7 / 10 Ulog
10/05/2023 11:58
Dva nekadašnja rumunska prvoligaša pokušavaju da se vrate u elitu. Meč u Galatiju igra se u četvrtak u 19.30.
Ocelul

Domaćin se još uvek nada da može izboriti direktan plasman u elitni rang. Pre ovog kola zaostajali su tri boda za drugoplasiranom Steauom, a do kraja plej-ofa u drugoj ligi ostalo je da odigraju još tri utakmice, uključujući ovu. Tim iz Galatija je uzeo samo bod u dva prethodna kola, posle poraza od lidera Polija u Jašiju igrali su nerešeno sa Steauom u Bukureštu. Moguće je da će taj ishod na kraju da odluči ko će biti drugi. Priliku da odu u prvu ligu imaju i timovi koji završe na trećem odnosno četvrtom mestu, ali će oni morati u doigravanje sa timovima iz plej-auta elitnog ranga.

Dinamo Bukurešt

Bivši šampion Rumunije ispao je u drugu ligu i sada čini sve da se vrati tamo gde mu je mesto. To ne ide baš lako i Dinamo je tek četvrti u plej-of, iza Poli Jašija, Steaue i Ocelula. Sve ove ekipe ostavile su trag u rumunskom fudbalu u nekom periodu, ali je Dinamo, naravno uz Steauu, ostavio neizbrisiv trag. Dinamo ne može do drugog mesta čak ni da pobedi na sve tri preostale utakmice, već sada imaju devet bodova manje od Steaue, pa im je glavni zadatak da ostanu makar četvrti i tako igraju u baražu. Opasnost im preti od Glorije iz Buzaua koja pred ovo kolo ima samo jedan bod manje. Do kraja sezone ekipa iz prestonice igraće sa Steauom i Poli Jašijem, dve najbolje ekipe u ovom društvu i neće im biti lako da ostanu četvrti.

Predlog

Bodovi su važni i jednima i drugima, domaćin juri drugo mesto a gost želi da ostane makar četvrti. U aktuelnoj sezoni oba tima su po jednom pobedila, pa se lako može dogoditi da u trećem vidimo remi. Možda nerešeni rezultat ne bi bio po meri ni Ocelula ni Dinama, ali bi im ostavio šansu da ostvare svoj cilj. Predlažemo vam x za koji je kvota u kladionici Meridianbet 2.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.