Petak, 12/05 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
12/05Fortaleza vs Sao Paulo1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
10/05/2023 19:10
Brazilska Serija A se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Fortaleze i Sao Paula. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 01:00h.
Fortaleza

Poslednjih nekoliko sezona Fortaleza pruža poprilično dobre partije u brazilskom šampionatu, a to je između ostalog bio slučaj i prošle sezone.
Ako se po jutru dan poznaje ova simpatična ekipa će i ove godine uspeti da dođe do plasmana u neko od južno-američkih takmičenja, a primarni cilj je svakako Kopa Libertadores.
Do sada je Fortaleza odigrala četiri susreta i ostvarila dva trijumfa i dva remija što je u ovom trenutku dovoljno za odlično četvrto mesto na tabeli.

Sao Paulo

Godinama unazad Sao Paulo nije na svom prepoznatljivom nivou, a ovog puta će primarni cilj biti plasman u Kopa Libertadores, iako to neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se Sao Paulo nalazi na petom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na Fortalezu, kod koje između ostalog i gostuje u ovom kolu.
Inače, u prošlom kolu je petoplasirani tim na tabeli odigrao dobar meč na svom terenu i savladao Internasional sa 2:0.

Naš predlog

Godinama unazad Fortaleza pruža poprilično dobre partije na domaćem terenu, a ako se po jutru dan poznaje deluje da će to biti slučaj i ove sezone, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.