Petak, 12/05 - Fudbal, Kolumbija, Primera A
12/05Santa Fe vs Atlético Nacional1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
10/05/2023 20:25
Prvi deo kolumbijskog prvenstva polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu a za vas smo ovog puta analizirali duel između Santa Fea i Atletiko Nasional. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 03:00h.
Santa Fe

Fudbaleri Santa Fea igraju promenljivo u ovogodišnjem izdanju kolumbijskog šampionata, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na devetom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na osmoplasirani Junior, a upravo to osmo mesto je i poslednje koje na kraju prvog dela prvenstva donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je Santa Fe odigrao jedan loš meč i doživeo poraz na gostovanju kod prvoplasiranog Miljonariosa, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Atletiko Nasional

Za razliku od Santa Fea, Atletiko Nasional je već obezbedio plasman u doigravanje pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na trećem mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Miljionarios.
U prošlom kolu je nekadašnji šampion Južne Amerike slavio na svom terenu protiv Čika, sa 3:1, a to je bio četvrti uzastopi trijumf za Atletiko Nasional.
Što se tiče gostovanja, do sada je ova ekipa ostvarila tri trijumfa, isto toliko remija i jedan poraz.

Naš predlog

Iako Atletiko Nasional igra fantastično u posldenje vreme, za domaću ekipu je ovaj meč biti ili ne biti i najviše zbog toga vam i savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.