Petak, 12/05 - Fudbal, Australija, A-League
12/05Sydney vs Melbourne City1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
11/05/2023 17:53
Ušli smo u samu završnicu australijanskog prvenstva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sidneja i Melburna. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 11 časova i 45 minuta.
Sidnej

Odavno se Sidneju nisu davale manje šanse za završnicu prvenstva, nego što je to bio slučaj ove sezone, ali je ipak jedan od najtrofejnijih klubova iz Australije uspeo da dođe do polufinala, gde će odmeriti snage protiv Melburna.
Regularni deo prvenstva je Sidnej završio na petom mestu na tabeli, a u četvrtfinalu je ova ekipa slavila na gostovanju kod Vonderersa, pošto je taj meč završen rezultatom 1:2, iako je domaćin prvi stigao do vođstva, ali je u nastavku susreta Sidnej odigrao zaista sjajno i zasluženo stigao do trijumfa.
Na domaćem terenu je ovaj klub do sada ostvario pet trijumfa, isto toliko poraza i tri remija.

Melburn

Melburn je ekipa koja je najviše pokazala u regularnom toku šampionata, pošto je ovaj tim na kraju završio na prvom mestu na tabeli uz čak jedanaest bodova viška u odnosu na Sentral Koust Marinerse.
Zbog svega toga je ova ekipa bila slobodna u četvrtfinalu, a svakako da se čelni ljudi ovog kluba nimalo nisu obradovali nakon što je Sidnej eliminisao Vondererse, pa slobodno možemo konstatovati da će ovaj polufinalni par biti smatran i finalom pre finala.
U poslednjem meču u prvenstvu Melburn je savladao Vondererse rezultatom 3:2, a na gostovanjima je do sada ovaj tim ostvario šest trijumfa, četiri remija i tri poraza.

Naš predlog

Veoma nezahvalan meč za prognoziranje. Sidnej je igrao promenljivo čitavim tokom šampionata, dok je Melburn najviše pokazao, međutim, ne treba zaboraviti da Sidnej u plej-of serijama igra fantastično na svom terenu zbog čega mu između ostalog i dajemo veliku prednost na ovom susretu i preporučujemo vam da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila fantastičnu kvotu 2.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.