Petak, 12/05 - Fudbal, Poljska, Ekstraklasa
12/05Legia Warszawa vs Jagiellonia BiałystokUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
11/05/2023 19:12
Poljsko prvenstvo polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a več je poznato da je novi šampion ove zemlje Rakov, što je nešto što je malo ko mogao da pretpostavi pre početka šampionata. Za vas smo ovog puta analizirali meč između Legije i Jagelonije koji je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Legija

Iako je Legija igrala dosta bolje nego prošle sezone, to ponovo nije bilo dovoljno za šampionsku titulu, do koje je na kraju došao Rakov, pa će tim iz Varšave morati da se zadovolji sa drugim mestom na tabeli.
U prošlom kolu je jedan od najtrofejnijih poljskih klubova poražen na gostovanju kod Pogona, a taj meč je završen rezultatom 2:1
Inače, što se tiče partija na domaćem terenu do sada je Legija odigrala petnaest mečeva na svom stadionu i ostvarila deset trijumfa, pet remija, bez poraza.

Jagelonija

Iako je u jednom trenutu situacija bila zaista alarmantna, sada već slobodno možemo konstatovati da ćemo Jageloniju i naredne godine gledati u društvu najboljih.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na desetom mestu na tabeli uz čak osam bodova viška u odnosu na najugroženije timove.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala još jedan dobar meč, ali na svom terenu nije uspela da pobedi Šljonsk, pošto je taj susret završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Obično nam međusobni mečevi između ova dva kluba donose dosta golova, pa smo mišljenja da nas nešto slično očekuje i ovog puta zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.