Subota, 13/05 - Fudbal, Italija, Serija A
13/05Salernitana vs AtalantaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
12/05/2023 17:36
U subotu je fantastična ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Salernitane i Atalante. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova.
Salernitana

Salernitana je ispunila svoj primarni cilj, što znači da ćemo ovu simpatičnu ekipu i naredne sezone gledati u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se izabranici Paula Souse nalaze na petnaestom mestu na tabeli uz čak osam bodova viška u odnosu na najugroženije timove na tabeli.
U prošlom kolu je Salernitana doživela poraz na gostovanju kod Empolija, a taj susret je završen rezultatom 2:1.

Atalanta

Kako sada stvari stoje sva je prilika da će Atalanta i drugi put uzastopno ostati bez plasmana u Ligu šampiona.
Naime, u ovom trenutku se izabranici Đanpjera Gasperinija nalaze na šestom mestu na tabeli uz čak pet bodova manjka u odnosu na petoplasirani Inter.
Ipak, tim iz Bergama ima realne šanse da dođe do plasmana u Ligu Evrope, što je takođe sjajna stvar. U prošlom kolu je ova ekipa nažalost poražena na svom terenu od Juventusa, kada je bilo 0:2.

Naš predlog

Svakako da su bodovi potrebniji gostima iz Bergama, ali i pored toga je utisak da je dosta bolje da se fokusirate na golove kojih će po našem mišljenju u Salentu i te kako biti, pa je topla preporuka igra 3+ uz kvotu 1.73 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.